• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Kırıkkale'de şok uygulamalarda 8 şüpheli yakalandı

Kırıkkale Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından son bir haftada şehir merkezinde gerçekleştirilen şok uygulamalarda 3.920 şahıs ve 1.201 araç sorgulanarak detaylı incelemeler yapıldı.


Aramalarda, 8 şüpheli yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 12-18 Mart 2024 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen şok uygulamalar sonuç verdi. Yapılan çalışmalarda, 3.920 şahıs ve 1.201 araç sorgulanarak detaylı incelemeler yapıldı.

Bu kapsamda, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen ve çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Ayrıca, çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle 129 araca cezai işlem uygulanırken, operasyonlar sırasında önemli miktarda suç unsuru ele geçirildi. Bu unsurlar arasında 2 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek ve 68 adet sentetik ecza bulunuyor.

 Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini belirtirken, halkın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini kamuoyuna duyurdu.

 

İlginizi Çekebilir

Çakmaklı ‘’Başınızı Öne Eğmeyin’’

İlginizi Çekebilir

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

İlginizi Çekebilir

Oy sayımında iftar molası olmayacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25799

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#